آسایشگاه مهر پناهندگان ضامن آهو
آسایشگاه مهر پناهندگان ضامن آهو
1402/02/12 09:38:27

آسایشگاه مهر پناهندگان ضامن آهو درمهرماه 94 با هدف ارائه خدمات نگهداری،توانبخشی و درمانی به معلولین بی سرپرست ، فعالیت خود را در ساختمانی که توسط خیرین نیکوکار وقف موسسه گردیــده آغاز کرد و در حال حاضر به 70 نفر کم توان ذهنی شدید بی سرپرست به صورت شبانه روزی ارائه خدمات می دهد. این آسایشگاه غیر دولتی و غیر انتفاعی بوده و هزینه های آن توسط نیک اندیشان خیر و نیکوکار تامین میگردد. اینک با عنایت به اینکه این مرکز در منطقه ای محروم واقع شده و ظرفیت گسترش خدمات و پذیرش تا 350 نفر معلول را دارا می باشد لذا ضمن دعوت از کلیه مسئولین و خیرین نیک اندیش به بازدید از این مجموعه و دلجوئی از این عزیزان ، امید است با همراهی و مشارکت صمیمانه ،ما را در جهت خدمت رسانی بهتر و شایسته تر یاری فرمائید



اشتراک گذاری:
اخبار موسسه
خانه فرزندان شکوه مهر 1
خانه فرزندان شکوه مهر 1

خانه فرزندان شکوه مهر1 بعنوان اولین مرکز زیر مجموعه موسسه در سال 92 شروع به فعالیت نمود. ابتدا در منزلی استیجاری واقع در سیدرضی 46 شروع بکار و سپس در سال 96 به همت و کمک خیرین به منزلی واقع در صیاد 32 ( پلاک 34) به متراژ 600 متر عرصه و 600 متر بنا منتقل شد. بنای این خانه با مشارکت تعدادی از خیرین خریداری و جهت اسکان فرزندان در دو قسمت بازسازی گردید . در این خانه تعداد 20 نفر از فرزندان بی سرپرست و بد سرپرست پسر بین سنین 6 تا 12 سال بصورت شبانه روزی نگهداری می شوند . این فرزندان از طریق دادگستری و سازمان بهزیستی تحویل این خانه می گردند. در بدو ورود فرزندانی که شناسنامه و دفترچه درمان ندارند شناسایی و اقدامات لازم جهت صدور شناسنامه و دفترچه درمان انجام می گیرد . همچنین تمامی آزمایشات برای تشخیص سلامت یا عدم سلامت فرزندان در بدو ورود به خانه انجام می شود و در صورتی که فرزندی دارای مشکل خاصی باشد و نیاز به درمان داشته باشد اقدامات لازم جهت درمان وی صورت می گیرد (انجام اقدامات پزشکی لازم برای درمان یکی از فرزندان که با سوختگی شدید به موسسه تحویل داده شد و همچنین فرزندی با بیماری تالاسمی ماژور).در صورتی که فرزندی فاقد کارت واکسیناسیون باشد ،اقدامات لازم جهت واکسیناسیون از طریق مرکز بهداشت برای صدور کارت واکسن انجام می شود . در این مرکز علاوه بر نگهداری شبانه روزی، آموزشهای لازم توسط مربیان و مسئولین خانه جهت ادامه یا شروع به تحصیل فرزندان در بیرون از خانه و در مدارس عادی انجام می گیرد . این خانه همچنین توانسته تا کنون به کمک معلمان و کارشناسان افتخاری تعداد زیادی فرزند محروم شده از تحصیل را بصورت جهشی تا پایه هفتم ارتقاء دهد. به عنوان مثال در سال 98 و 99 تعداد 9 نفر را که بی سواد بوده اند و فاقد شناسنامه پس از پذیرش و اخذ شناسنامه توسط همکاران ظرف یکسال در کلاس هفتم ثبت نام نموده اند. همچنین 2 فرزند با اختلال رشد و اختلال در بینایی در مرکز تحت درمان می باشند.

فعالیت ها:

-1 بهره گیری از معلمان افتخاری جهت تدریس دروس آموزشی به فرزندانی که مشکل یادگیری دارند . -2 برگزاری کلاسهای آموزش قرآن برای فرزندان توسط معلمان افتخاری. -3 برگزاری کلاسهای هنری ( چرم دوزی، نمد دوزی ) در مرکز توسط مربیان افتخاری. -4 ثبت نام فرزندان در کلاسهای تابستانی ( ورزشی-هنری،آموزشی ) متناسب با استعداد فرزند در شاخه مربوطه. -5 برگزاری اردوهای تفریحی و زیارتی داخلی و خارج از استان و خارج از کشور برای فرزندان. -6 شرکت در مراسمات مذهبی و مناسبتی همچون مراسمات محرم، 22 بهمن و ... برای آشنایی بیشتر فرزندان با این مراسمات .-7 افتتاح واحد دندانپزشکی جهت ارائه خدمات دندانپزشکی به گروه هدف

اهداف:

-1 نگهداری،آموزش و تربیت فرزندان بی سرپرست و بدسرپرست در رده سنی 6 تا 12 سال . -2 تحویل فرزندان به خانواده جایگزین یا امین موقت و همچنین در صورت تشخیص صلاحیت نگهداری خانواده خود فرزند تحویل به خانواده هایشان .که با این رویکرد تا کنون 23 فرزند را به کانون خانواده خویش بازگردانده و 3 نفر از این فرزندان نیز تحویل به امین موقت شده اند.

آسایشگاه معلولین ذهنی     بی سرپرست شهید بهشتی
آسایشگاه معلولین ذهنی بی سرپرست شهید بهشتی

آسایشگاه معلولین ذهنی بی سرپرست شهید بهشتی به عنوان بزرگترین مرکز نگهداری و توانبخشی مـعلولین ذهنی بی سرپرست پسر در شرق کشور ازخرداد ماه سال 1393 زیر نظر موسسه خیریه بوستان شکـــــوه مهر فعال است و نگهـــــــداری و سرپرستی شبانه روزی حدود 150 نفر پناهجوی معلول ذهنی بی سرپرست را عهده دار می باشد.با عنایت به اینکه مددجویان معلول بستری در این آسایشگاه در دو گروه:تربیت پذیر بالا و آموزش پذیر تقسیم بندی شده اند و انجام خدمات آموزشی و توانبخشی برای این گروهها متفاوت می باشد،لذا ضمن استفاده از تمامی فضاهای موجود در امر آموزش و توانبخشی،هم اکنون فعالیت کلاسهای آموزشی خود یاری و کارگاههای حرفه آموزی شامل تولید اسکاچ و سیم ظرفشویی،هنرهای تجسمی، هنرهای تزئینی(شیشه)،چرم دوزی، رزین و معرق،خلاقیت و خیاطی در کنار خدمات توانبخشی(گفتار درمانی،کار درمانی،بازی درمانی،موسیقی درمانی و تئاتر درمانی) جزو برجستگی های خدمات آموزشی،فرهنگی و توانبخشی به شمار می رود که مورد توجه و تقدیر مسئولین و بازدید کنندگان محترم واقع گردیده است.اینک با توجه به اینکه نگهداری شبانه روزی و ارائه خدمات توانبخشی،آموزشی و درمانی این عزیزان مستلزم هزینه های بسیار بوده که تامین این هزینه ها از طریق مشارکتهای مردمی و کمکهای خیرین و نیکوکاران امکان پذیر می باشد لذا ضمن دعوت از کلیه نیک اندیشان گرامی به بازدید از این مجموعه توانبخشی و دیدار با معلولین ذهنی بی سرپرست و دلجوئی از آنها، امید است ما را در جهت خدمت رسانی بهتر و شایسته تر یاری فرمائید.

دیدگاه‌ها
امتیاز دهید:
1 از 5